dilluns, 21 d’octubre del 2013

COMENTARI DEL BLOC (MIREIA TORRENT)


El bloc que jo he escollit, és de la Mireia Torrent, una mestra d’educació infantil on ens explica que té una forta vocació des de que tenia 8 anys. El seu bloc va dedicat als seus alumnes i els pares dels alumnes.


Aquest bloc, titulat “ Món Infantil – Aula, Família, Tic, Pdi, Recursos..”està dividit en diferents seccions. 

Per començar  trobem l’índex general. Seguidament, trobem la secció anomenada “Món i Memòria”, on podem trobar diverses cançons, audicions, poesies, dites. 

Una altre secció, es titula, “Mon d’Aula”, on trobem el calendari, celebracions, noticies. Etc. Una altre, s’anomena “Món i Família”, on apareixen diferents continguts sobre la psicologia infantil, l’educació i família, educació de la salut, educació ambiental, educació vial, educació per la pau i finalment educació emocional.

En la secció “Mon visual” trobem diferents vídeos interessants. A continuació, trobem una altre on es titula “Mon i tic”. I per acabar trobem la secció de jocs, contacte i premis.

Considero que aquest bloc és molt interessant, ja que tant els alumnes com els pares poden treure informació del que realitzen a l’escola i veure les activitats que fan els seus fills.



El link del blog de la Mireia Torrent : http://mon-infantil.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada