dimecres, 30 d’octubre del 2013

LAND ART - PLÀSTICA


Land ART 



Fa aproximadament unes dues setmanes, la Roser ens va introduir el treball que havíem de realitzar. Aquest treball consistia en fer una exposició on expliquéssim els objectius de Land Art i de  L'art conceptual, i a partir d’aquí ens inventéssim una "obra d'art" on estiguessin implicats els seus objectius.


El Land Art ( art de la terra) és un moviment artístic que va sorgir als Estats Units  a finals dels anys 60 i principis  dels 70.
La finalitat d’aquest art és produir emocions plàstiques en l’espectador, és a dir, l’objectiu principal d’aquest corrent és alterar el paisatge amb un sentit artístic, intentant produir efectes i sensacions a l’observador.


El meu grup, que érem la Laura, la Cristina i jo, vam crear un peix a partir d'elements naturals. Vam anar a la platja de Vilassar de Mar, i allà vam dibuixar la silueta d'un peix. Seguidament, vam envoltar el peix de petxines; Un altre element que vam utilitzar va ser la pedra volcànica i la sorra;  Vam decidir col·locar al cos del peix per aquests elements que també son completament naturals. Finalment, li vam introduir el ull, que estava creat per petxines petites.




Per últim, aquest dilluns dia 28 d'Octubre hem exposat el nostre treball, i ens hem quedat molt satisfetes de les tasques que hem realitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada