dimarts, 19 de novembre del 2013

EL TWITTER


El TWITTER és una xarxa social que permet enviar missatges de text o tweets amb un màxim de 140 caràcters. Les persones usuàries poden subscriure's als tweets d'altres i a això se li diu "seguir" algú.

Per defecte, tots els missatges d'aquesta xarxa són públics, podent difondre privadament només a les persones seguidores. Les persones usuàries poden "twittejar" des de la web del servei, des de les aplicacions oficials extra com un mòbil o mitjançant el servei de missatges curts (SMS) disponible en certs països.

En aquesta xarxa s'utilitza un terme que és diu hashtag, què també es poden dir "tags" de Twitter, però no són exactament iguals als que s'utilitzen al Blog o a Flickr. Aquests serveixen per "taggejar" i classificar el nostre tweet, per així poder identificar-lo en una classificació per temes; aquesta és una manera de tenir els tweets ben organitzats de manera que quan busquem podem trobar d'una forma més rapida converses sobre un tema en particular.

És molt fàcil utilitzar els twett perquè només cal posar el símbol  # just davant de la paraula que identifica el tema del teu tweet. Per exemple, si es vol fer referència a la música es pot posar: #música.

Gràcies a la seva simplicitat Twitter s'està convertint en una via ràpida de comunicació.




Imatge extreta de: 
http://www.tecnohotelnews.com/wp-content/uploads/2013/03/twitter-logo.png

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada