dissabte, 16 de novembre del 2013

PRÀCTIQUES A L' ESCOLA DEL MAR


Dimecres i dijous, he pogut passar uns dies magnífics al costat dels infants de 1 any de l'escola del Mar acompanyada de la meva padrina de tercer, anomenada Sandra.

L'escola on ella està fent pràctiques, és una escola bressol, és a dir una escola petita situada a Sant Andreu Arenal, Fabra i Puig.  L'horari que tenia aquesta escola, era de 9:00h del matí, a 5:00h de la tarda.

A las 9:00h, els infants anaven arribant a classe i a mesura que arribaven, agafaven les joguines que ells volien i gaudien d'elles. Quan tots ja eren a classe, la Mimi, que és la tutora es sentava davant d’ells i cantava la cançó del “Bon dia”. 

He pogut observar una activitat molt interessant. Aquesta activitat es realitzava amb la llum, i consistia en apagar el llum, i determinats objectes feien una llum fosforescent i de diversos colors. Els infants, quedaven bocabadats, i agafaven i experimentaven els objectes que feien llum.

Un cop finalitzada aquesta activitat, anaven sortint al patí. A continuació quan havia finalitzat al patí, entraven a classe i la tutora els anava canviant d’un amb un els bolquers. Mentras, la Sandra i jo rentavem las mans dels nens i anavem ficant els pitets a cada infant. 
Quan ja estaven nets i sentats a taula amb els seus pitets, els hi donavam el menjar. Un cop havien acabat tots, els tornavem a rentar les mans i els ficavem en el seu llitet a dormir.

A las 3:00h, els infants s’ha anaven despertant. Un cop ja estaven desperts podien gaudir d’una bona estona amb les joguines, fins la hora del berenar. Cap allà les 4:00h, els hi tornavem a rentar les mans per poder menjar adequadament el berenar.

Finalment quan havien acabat, es dirigien al patí, fins que els pares al voltant de les 4:30, 5:00h els venien a recollir.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada