dijous, 19 de desembre del 2013

EL BON COMUNICADOR



Bona tarda.

En aquesta entrada parlaré sobre el bon comunicador que hem exposat a classe de GTIC/COED.
El meu grup compòs per la Laia, la Xènia, la Cristina, la Laura, la Ethel i jo, vam decidir seguir durant aquests tres mesos a Xavier Sala i Martín.
Vam triar a Xavier, ja que és un comunicador català nascut al Maresme, i aquest ens parla de diversos temes importants i interessants d'avui dia, com per exemple parla de temes econòmics, sobre la independència de Catalunya, de política, etc.
També cal dir que considerem que és un bon comunicador perquè tracta la informació de manera subjectiva, utilitzant l'humor i és això el que el fa destacar. També és reconegut per expressar-se de manera clara i entenedora. A més a més, quan ha de donar la seva opinió ho fa de manera respectuosa i educada.
Durant aquests mesos, ens hem estat documentant mitjançant vídeos, conferències, també hem observat el programa que realitza els divendres, i sobretot ens hem guiat de les xarxes socials com Twitter i Facebook.

Aquí, podeu observar el bloc que nosaltres hem creat per Xavier Sala i Martín. Podreu observar les característiques més rellevants d'ell.

http://boncomunicadorxsm.blogspot.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada