dimarts, 26 de novembre del 2013

TRES METRES SOBRE EL CEL



Avui dimarts a seminari hem hagut d’exposar una pel·lícula. He decidit fer la pel·lícula de tres metres sobre el cel, ja que és una pel·lícula que sempre m'ha agradat veure-la

La versió en pel·lícula va ser estrenada a Itàlia al 2004, protagonitzada per Ricardo Scamarcio amb el personatge de Step i Katy Saunders com a Babi. A l'Estat espanyol Antena 3 va comprar els drets i va fer l'adaptació, protagonitzada per Mario Casas Sierra actuant com a H (Step) i per María Valverde fent de Babi. Aquesta pel·lícula es va estrenar als cinemes espanyols el 3 de desembre de 2010, i va obtenir més èxit encara que la italiana.

La història parla de dos adolescents a la ciutat de Roma que volen caminar "a tres metres sobre el
cel". Les noies es centren pels estudis, per les noves tendències i l'últim en moda. En canvi els nois es dediquen a viure la vida com si cada segon fos l'últim, els hi agrada la velocitat, la violència, el risc, les bandes...etc.  Babi i Hugo ,  pertanyen cada un a mons diferents, i tenen objectius també molt diferents. Tot i així hi ha una cosa que els uneix: l'amor que senten l'un per l'altre, l'amor que els farà canviar: ella es farà més salvatge i arriscada, i en canvi ell es tornarà més tendre i sensible. Ella al principi no te interès cap a ell, però al final es dona compte que sent alguna cosa, i ell li succeeix el mateix. Per tant així comença la seva història d’amor, en el qual hauran d’aguantar les critiques dels pares de la Babi.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada